Om os

OM BOARD INSTITUTE

Professionalismen skal ind i bestyrelseslokalet

Slut med tantebestyrelser, old boys netværk og familie- og vennebestyrelser uden de rigtige kompetencer. Der skal professionaliseres hele vejen rundt i bestyrelseslokalet.

Board Institute mener, at fremtidens bestyrelsesmedlemmer bør rekrutteres på baggrund af kompetencer og til roller, virksomheden har brug for. Board Institute drives af advokatfirmaet Jackie Phillip & Co. i samarbejde med landets dygtigste erhvervsledere, foredragsholdere og undervisere.

 

Instituttet blev stiftet i 2016 i lyset af en stigende efterspørgsel på kundskaber til de fundamentale dele af bestyrelsesarbejdet – herunder en dybere forståelse for juridiske spørgsmål, regnskab, krisehåndtering og strategiarbejdet.

HOLDET BAG UDDANNELSEN
MØD VORES DAGLIGE TEAM OG BESTYRELSE
Vi står bag Board Institute
På Board Institute står vi altid klar til at fortælle dig mere om bestyrelsesuddannelsen. Ring på 31 31 00 10 og book et personligt møde.

Teamet bag Board Institute består af uddannelsesdirektør Marius Sangild (tv.), konsulent & projektleder Cille Helgens, projektleder og afvikler Victoria Alberte, samt adm. direktør advokat (H) Jackie Phillip.

Bestyrelsen består af Lise Leonhardt Hjort (formand), Sarah Ib, Simon Jansen, Thomas Schlüter, Marius Sangild og Jackie Phillip.

MØD VORES UNDERVISERE & GÆSTEFORELÆSERE

Bliv inspireret af DK's dygtigste og mest
anerkendte erhvervsledere og undervisere

På Board Institute møder du anerkendte undervisere, keynote speakere, topledere, professionelle virksomhedsejere, forfattere og bestyrelsesmedlemmer, som vil inspirere dig til at skabe mere værdi i bestyrelseslokalet eller i din virksomhed.

Jacob Risgaard
Erhvervsleder, serie-iværksætter og investor

Jacob Risgaard er nok mest kendt for sin medvirken som investor i det populære tv-program ’Løvens hule’, hvor han flittigt deler ud af sin viden og erfaring til iværksættere.

 

Jakob Risgaard er medstifter af en række succesfulde virksomheder inden for bl.a. software, logistik, robotter og e-handel. I 2004 var han bl.a. medstifter af Coolshop, der i dag er er god for et trecifret millionforretning.

 

Han er desuden formand for CoolUnite Fonden, hvis formål er at støtte, udvikle og styrke sårbare, sygdomsramte og udsatte børn.

Lars Ib
Lars Ib
Rektor & CEO, Business Institute Denmark

Lars Ib er en af Danmarks førende strategispecialister med en stærk passion for at udvikle organisationer og mennesker. Han har fokus på at skabe sammenhæng mellem bestyrelse, direktion og ledere for at sikre en helhedsorienteret udvikling.

 

Udover sin daglige gang på Business Institute, der udbyder nogle af Danmarks mest moderne MBA-uddannelser, er Lars Ib en velbevandret bestyrelsesformand i en række SMV-virksomheder. Lars Ib udgav i 2019 et personligt Ledelsesmanifest for det 21. århundrede.

Rikke Østergaard
Rikke Østergaard
Sociolog, forfatter og anerkendt foredragsholder

Som eftertragtet erhvervssociolog og foredragsholder i dansk og internationalt erhvervsliv har Rikke Østergaard specialiseret sig i social intelligens, stress management, konfliktløsning, samarbejde, arbejdsglæde, mentaltræning og Neuro Leadership.

 

Rikke Østergaard er sociolog fra Københavns Universitet og har en B.A. fra University of Sydney i filosofi og psykologi, hvor hun er gæsteforelæser. Hun er desuden forfatter til flere bøger, senest: ‘TAK’ om taknemmelighed fra 2019 og ’Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben …” fra 2021.

Hans-Christian S. Andersen
Statsaut. revisor, Head of Group Finance, DFDS

Hans-Christian S. Andersen er statsautoriseret revisor og Head of Finance Controls & Compliance I det børsnoterede DFDS, hvor han har ansvar for den eksterne finansielle koncernrapportering. Han har desuden en fortid som Senior Compliance & Reporting Manager i Maersk Line og har tidligere været hos EY og Deloitte.

 

Hans-Christian S. Andersen har i mange år undervist vækst- og opstartsvirksomheder i økonomistyring og regnskab samt været ekstern lektor og supervisor på kandidatafhandlinger på CBS.

 

Han har gennem karrieren deltaget i et væld af bestyrelsesmøder og siddet ved bordenden som rådgiver for familieejede virksomheder.

Jackie Phillip
Jackie Phillip
Højesteretsadvokat, serieiværksætter og investor

Jackie Phillip er højesteretsadvokat, serieiværksætter og driver sit eget investeringsselskab. Han har ejerskab af 15 virksomheder og har siddet i godt 40 bestyrelser. Jackie Phillip & Co står bag Board Institute. Advokatfirmaet indgik i 2022 et strategisk samarbejde med Nybolig om formidling af fast ejendom på Costa del Sol.

 

Jackie Phillip har studeret top management på Danske Bestyrelsesadvokaters bestyrelsesuddannelse og har en HD i ledelse og organisation. Han har desuden en fortid hos Danmarks største advokatfirma Bech-Bruun.

 

Han er desuden ambassadør for Røde Kors, Copenhagen Charityweek, Coolunite og Mandela Bangle.

Iris Isabella Engelund
Iris Isabella Engelund
Keynote speaker, CEO og stifter af Play Your Talent

Iris Isabella Engelund er en af de førende eksperter inden for talentudvikling. Hun er talentcoach for ledere og fungerer som sparringspartner i forbindelse med strategisk udvikling og –innovationsprocesser.

 

Hun har undervist ikke mindre end 18.000 kursister i, hvordan man kan arbejde strategisk og operationelt med virksomhederes talentpotentiale og derved øge effektiviteten med helt op til 30 procent.

 

Iris Isabella Engelund har udviklet ledelsesværktøjet ‘Play Your Talent’, der kan afdække talenter og give en spændende indsigt i, hvordan du opnår større produktivitet, bedre samarbejde og optimal kommunikation samt øge motivation og arbejdsglæde.

Morten Wagner
Morten Wagner
CEO i Freeway og stifter af Dating.dk

Morten Wagner er en af Danmarks mest succesfulde iværksættere. Han startede i 1998 Freeway og har siden været medejer af en koncern, der i dag består af ca. 30 webbaserede virksomheder som bl.a. Dating.dk, Avisen.dk, Trendsales.dk, Lejebolig.dk. Freeway er familieejet, da han ejer det sammen med sin far, den tidligere topadvokat Morten L. Wagner.

 

Morten Wagner er nok mest kendt for Dating.dk, som han med stor succes opbyggede i 90’erne. I 2013 udgav han selvbiografien “Datingkongen”.

 

Morten Wagner er i øvrigt cand. jur. fra Københavns Universitet og er derudover uddannet pilot.

Flemming Christensen
Flemming Christensen
Direktør i THINK ABOUT IT og forfatter

Flemming Christensen har mere end 35 års erfaring inden for forretningsudvikling, krisehåndtering, ledelse, personlig ledelse og teamudvikling. Han har en evne til at spotte netop det sted i det personlige lederskab, teamet eller kulturen, som bremser den enkeltes eller teamets udvikling.

 

Mere end 50.000 kursister har modtaget træning af THINK ABOUT IT. Samtidig har Flemming Christensen siden 1999 uddannet ledere hos bl.a. Microsoft, Lundbeck, Ørsted, Novo Nordisk, Novozymes, Leo Pharma, Pfizer, Danske Bank, Danica Pension, Grundfos, Georg Jensen, Top Danmark m.fl.

 

Flemming Christensen er desuden forfatter til hele 18 bøger.

Claus Kjeldsen
Claus Kjeldsen
CEO på Heimdall Institute og keynote speaker

Claus Kjeldsen er internationalt kendt keynote speaker med stor viden om, hvordan virksomheder, bestyrelser og samfund strategisk bør tilpasse sig nutidige og fremtidige trends.

 

Claus Kjeldsen er i dagligdagen stifter og ejer af Heimdall Institute, der beskæftiger sig med fremtidsforskning og fremtidens trends. Han er desuden tidligere administrerende direktør hos Instituttet for Fremtidsforskning.

 

Han er oprindeligt uddannet økonom fra Aarhus Universitet og har tidligere arbejdet med internationale virksomheder om større strategiske projekter – herunder produktionsvirksomheder, detailbrands og offentlige institutioner.

Bestyrelsens

#1 White Paper

Få den ultimative vidensrapport og tilmeld dig nyhedsbrevet, som er et must have for ethvert bestyrelsesmedlem og virksomhedsejer!

Få den ultimative vidensrapport

og tilmeld dig nyhedsbrevet, som er et must have for ethvert bestyrelsesmedlem og virksomhedsejer!

Download White Paper

X