Board Institute Alumni-netværk

Ikke kun en investering i din personlige udvikling, men også en stærk platform til at forblive relevant i bestyrelsesverden

Få tilsendt detaljeret program og bliv kontaktet med mere info.

Eksklusivt alumni-netværk

Forretningsmæssig udvikling kræver mere end uddannelse. Det kræver kontinuerlig læring, netværk og opdateret viden.

En ny standard for bestyrelsesnetværk

 

Hos Board Institute forst√•r vi at det som bestyrelsesmedlem er utrolig vigtigt at skabe og opretholde et professionelt netv√¶rk, samt at holde sig opdateret p√• de mest aktuelle magatrends i bestyrelsesverdenen. Ikke bare fordi st√łrstedelen af alle bestyrelsesposter bliver besat igennem netv√¶rk, men ogs√• for at holde sine kompetencer opdateret med et altid omskifteligt erhvervsliv.

 

Vores Alumni-netværk er skabt for at opfylde disse behov, gennem indsigtsgivende oplæg, praksisnært casearbejde og fokus på implementeringsmuligheder. Dermed kan du sikre, at du forbliver i front inden for bestyrelses- og strategiarbejde.

Hvem er netværket for?

Board Institutes alumni-netv√¶rk er et eksklusivt forum for dig, som har gennemf√łrt Board Institutes bestyrelsesuddannelse og √łnsker at raffinere og ekspandere din bestyrelses-know-how. I kraft af eksklusiviteten sikrer vi et f√¶lles fagligt grundlag og en f√¶lles h√łj dynamik i netv√¶rksgruppen. Vi vil samtidig sammens√¶tte grupperne med fokus p√• b√•de kommercielle samarbejdsmuligheder og f√¶lles faglige interesser.

Bred vifte af medlemmer

Vores vision er at skabe en r√¶kke dynamiske netv√¶rksgrupper, med fokus p√• mangfoldighed i sammens√¶tningen. Dette vil sikre, at grupperne har brede kompetencefelter, men selvf√łlgelig en f√¶lles interesse i bestyrelsesarbejde. P√• den m√•de sikrer vi mulighed for at spare om v√¶rdifulde emner med en bred vifte af direkt√łrer, specialister, ejerledere og bestyrelsesnmedlemmer.

Nytårskur i samarbejde med Dansk Erhverv РMERK

Board Institute inviterer alle alumni til nytårskur i samarbejde med Dansk Erhverv РMERK. Kom forbi og få et godt fagligt indspark og rig mulighed for netværking. Vi byder på masser af bobler og kransekage.

 

Dato: 9. januar 2025 kl. 15-17.
Sted: Formandens kontor p√• B√łrsen, 1217 Kbh K.

 

Nytårskuren er gratis for nuværende og tidligere deltagere på Board Institute bestyrelsesuddannelse.

Netv√¶rksm√łder tre gange om √•ret

Vi arrangerer tre √•rlige¬†netv√¶rksm√łder¬†som¬†en¬†unik mulighed for¬†dig til at¬†udvide dit professionelle¬†bestyrelsesnetv√¶rk og¬†samtidigt dygtigg√łre dig med¬†ny viden, l√¶ring via berigende cases og inspiration fra fagkompetencer.

Hvert¬†netv√¶rksm√łde¬†indledes med en¬†‚Äômeet¬†and¬†greet‚Äô-session, hvor du¬†har tid til netv√¶rksdialog med¬†andre deltagere.

 

Bordplanen er ligesom p√•¬†bestyrelsesuddannelsen sammensat n√łje ud fra, hvem der kan¬†f√• gl√¶de af hinanden,¬†og¬†ud fra dine individuelle pr√¶ferencer om,¬†hvad du¬†√łnsker at f√• ud af¬†netv√¶rket.

 

Hvert netv√¶rksm√łde starter med velkomst og en interaktiv netv√¶rks√łvelse, der er skabt til at facilitere engagerende samtaler og skabe meningsfulde forbindelser. Herefter deler en anerkendt fagekspert sin viden om et aktuelt tema, s√• du kan f√• friske perspektiver og tankev√¶kkende indsigt. Efterf√łlgende en l√¶kker 2-retters middag fra hotellets restaurant, mens du kan forts√¶tte dine samtaler.

 

Aftenen kulminerer med casearbejde hvor du f√•r mulighed for at anvende dagens indl√¶ringer i praksis, arbejde med relevante cases, og tage hjem med hands-on erfaring og nyttige v√¶rkt√łjer. Vi afslutter med at dele vores takeaways, planer og l√¶ring fra aftenen, s√• du g√•r fra netv√¶rksm√łdet med mest muligt udbytte til din videre udvikling, nye ideer, ny viden og st√¶rke strategiske input, som kan implementeres i dit professionelle liv.

 

Pris kr. 17.500,- eks. moms årligt (fuldt fradrag)*

*Prisen er inklusive lækker forplejning samt alt som beskrevet ovenfor.

alumni-netværkets

Medlemsfordele

Pernille C. Lotus
Co-founder CUBE
Jens Lundgaard
Ejer af Lundgaard A/S
Frederik Korsgaard
CFO I Eurekos Systems
Janni Kvist
Kadi v/Janni Kvist
Mette Palermo
√ėkonomistyrelsen
Bjarne Riis
Ejer af Riis Cycling A/S
Stinne Rahbek
Authentic Advice
Alex Ahrendtsen
Folketingsmedlem
Jeanne Thylkjær Fjorback
Handywoman & webshop owner
Marie-Louise Uls√łe
Formand for Dansk Selskab for Dagkirurgi
Dan Skjerning
Bestyrelsesformand DGI
Hanne Kohlwes
CEO, Pharma EMEA at Brentag GmbH
Tina Wachs
Planet Pride A/S
Ole H√łg Perregaard
CEO CAD kompagniet A/S
Mia Schaumann Schmidt
Commercial Strategy Manager for HTH
Jan Knudsen
Adm. dir, CEO Krone ScanBalt A/S

Hent det nyeste  White Paper

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få vores White Paper med 10 af de mest aktuelle emner i bestyrelsesarbejdet

2024

Få vores White Paper med 10 af de mest aktuelle emner i bestyrelsesarbejdet

Download White Paper

X