Board Institute i podcast-samarbejde med Karriereklubben

Kære alle,

Vi er begejstrede for hermed at fortælle, at vi samarbejder med Karriereklubben om en episode af deres podcast. Podcasten, der udkommer d. 25. februar 2024, vil fokusere på nogle af de komplekse og fascinerende aspekter af bestyrelsesarbejde, som vi oplever i vores bestyrelseskarriere. Det er en perfekt mulighed for at stille de spørgsmål, som du brænder inde med omkring bestyrelsesarbejde, men også de overvejelser du måtte have, hvis du endnu ikke har fået taget en bestyrelsesuddannelse.

I denne episode har vi fornøjelsen af at præsentere et ekspertpanel, der inkluderer vores tidligere kursist Heidi Frederikke Sigdal, vores nuværende elev Andreas Gylling Æbelø og vores CEO på Board Institute Marius Sangild. Disse erfarne professionelle bestyrelsesmedlemmer, vil dele deres unikke indsigt og personlige erfaringer, og give jer et førstehåndsindblik i de udfordringer og muligheder, som de står over for i netop bestyrelsesarbejde.

Vi ser dette som en fantastisk mulighed for jer til at udvide jeres forståelse og perspektiver omkring bestyrelsesarbejde. Derfor opfordrer vi jer til at bidrage aktivt ved at indsende spørgsmål, som I gerne vil have diskuteret i podcasten. Det kan for eksempel være strategiske overvejelser, governance-spørgsmål eller råd om karriereudvikling inden for bestyrelsesarbejde.

Send venligst jeres spørgsmål til karriereklubben@gmail.com eller info@boardinstitute.dk senest den 17. februar 2024. Vi ser frem til at høre jeres tanker og spørgsmål, og til at inkludere dem i vores samtale med eksperterne.

Lad os sammen udforske og udvide horisonten i bestyrelsesuniverset.