Lancering: Board Institute Alumni-netværk

Board Institute afholder hvert år nytårskur på Børsen. På billedet ses nogle af de hårdtarbejdende medarbejdere, som hjælper med at facilitere de bedste rammer for vores kursister.

Vi er overbeviste om, at et netværk for tidligere kursister er en essentiel del af enhver professionel organisations strategi, og vil give vores alumner mulighed for at etablere forbindelser, udveksle viden og erfaringer, samarbejde og finde nye spændende muligheder.

 

Succes kræver kontinuerlig læring og viden

 

Som alumne fra Board Institute, har du allerede bevist, at du har potentiale og engagement til at udvikle dig inden for bestyrelsesverdenen. Board Institute-netværket vil give dig muligheden for at fortsætte denne rejse og tage dine professionelle færdigheder og erfaringer til nye højder i samarbejde med andre. Vi ønsker at skabe et eksklusivt fællesskab af alumner, som alle har gennemgået vores bestyrelsesuddannelse, og som ønsker at være en del af et dedikeret netværk.

 

Vores netværksgrupper vil være en platform for vidensdeling, udveksling af erfaringer og samarbejde. Det vil også give dig mulighed for at udvide dit professionelle netværk, få en masse aktuelle input fra oplægsholdere og case-arbejde, og forhåbentligt hjælpe dig med at nå dine mål. Ved at deltage i Board Institute-netværket vil du altså få adgang til en bred vifte af ressourcer og fordele, der vil hjælpe dig med at øge din sandsynlighed for succes.

 

Vi forstår, at det som bestyrelsesmedlem er afgørende af skabe, opretholde og udvikle et professionelt netværk og derfor vil vores netværk for alumner også give dig mulighed for at opbygge stærke og vedvarende relationer med andre bestyrelsesmedlemmer, som har gennemgået samme uddannelse som dig. Du vil have mulighed for at dele udfordringer og succeser og samarbejde om projekter og initiativer, der kan forbedre jeres begges bestyrelsesarbejde.

 

Der er mange fordele ved at deltage i Board Institute-netværket. Først og fremmest vil du have mulighed for at opbygge og udvide dit professionelle netværk, hvilket er afgørende for at fremme din karriere. Det er også en chance for at møde nye mennesker, lære fra andre og få inspiration til din egen udvikling. Derudover vil netværket gennem en række oplæg give dig mulighed for konstant at lære mere om trends og tendenser i bestyrelsesverdenen og den dynamiske udvikling bestyrelserne gennemgår.

 

Derudover vil netværket give dig mulighed for at udvikle dine færdigheder og holde dig opdateret med de seneste tendenser og nyheder inden for bestyrelsesverdenen som også vil være et fokusområde for netværkets oplæg. Som en del af Board Institutes alumne-netværk vil du have adgang til 3 årlige netværksmøder samt en nytårskur, hvor du kan udvide din viden og sparre med de øvrige alumner samt erfarne bestyrelsesmedlemmer og eksperter i branchen.


Sådan vil møderne forløbe

 

Møderne indledes med en netværkssession hvor du kan netværke med de øvrige deltagere. Vi sammensætter – ligesom på bestyrelsesuddannelsen – nøje bordplanen, så du sidder omgivet af de mennesker som vi vurderer, kan give dig bedst værdi og indfri dine ønsker til netværket og vice versa. Vi indleder møderne med netværksøvelser med det formål at skabe meningsfulde forbindelser mellem alumner, herefter vil en anerkendt ekspert holde et oplæg om et aktuelt tema. Efterfølgende går vi til en 2-retters middag hvor du kan fortsætte dine samtaler.

Slutteligt dykker vi ned i case-arbejde, hvor vi vil arbejde i dybden med aftenens tema, så du kan få konkrete læring og værktøjer med hjem. Aftenen rundes af med vores take-aways, planer og læring fra aftenen. Således vil vi sikre, at du både får netværk, viden og indsigt med hjem fra møderne.

 

Tilmeld dig allerede i dag

 

Board Institutes alumne-netværk vil også give dig mulighed for at opbygge stærke relationer med de øvrige medlemmer af netværket, som vi er overbeviste om vil være værdifuldt for dig, når du står over for udfordringer, søger rådgivning, skal finde din næste bestyrelsespost eller rekruttere et nyt bestyrelsesmedlem. Du vil have mulighed for at dele dine egne erfaringer og lære af andre, der har været igennem lignende situationer. Dette kan hjælpe dig med at forbedre dine værktøjer og viden og gøre dig mere effektiv som bestyrelsesmedlem.

 

Alt i alt vil vi med Board Institute-netværket give dig mulighed for at opbygge stærke relationer, holde dig opdateret, tilføre ny viden og værktøjer og samlet set forbedre dine karrieremuligheder.

 

Tøv ikke med at række ud og tilmelde dig Board Institute-netværket i dag. Vi er sikre på, at det også for dig vil være en værdifuld ressource, der vil bidrage til, at du kan opnå dine professionelle mål og fortsætte udviklingen i din bestyrelseskarriere.

 

Du kan kontakte Head of Network, Magnus Juul på mj@jackie-phillip.dk eller CEO, Marius Sangild på ms@jackie-phillip.dk for et møde om hvorvidt netværket kan være det rette for dig. Du kan i øvrigt læse mere om netværket her: https://www.boardinstitute.dk/network