Uddannelsen kommer til Aarhus med Jacob Risgaard som gæsteunderviser!

Inden sommeren rigtig tager fat og arbejdet er lagt på køl til august, vil vi gerne dele en spændende nyhed fra vores verden med jer!

Bestyrelsesuddannelsen, som normalt afholdes i København, kommer nu til Aarhus som følge af den enorme efterspørgsel, vi har oplevet fra jer.

Vi har lyttet til jeres ønsker og besluttet at rykke et helt hold til Aarhus for at imødekomme den store interesse.

Så sæt kryds i kalenderen fra den 28. til 30. november 2023, hvor vores bestyrelsesuddannelse vil finde sted i Aarhus over tre intensive dage. Vi har sammensat et imponerende hold af eksperter og undervisere, som vil dele deres viden og erfaring inden for bestyrelsesarbejde.

Vi er også meget begejstrede for at byde Jacob Risgaard velkommen som gæsteunderviser. Jacob behøver ingen større introduktion, men er serieiværksætter med en imponerende succesrate i at starte og drive virksomheder. Jacob vil dele ud af sine erfaringer og indsigt i, hvad der kræves for at være et succesfuldt bestyrelsesmedlem og dele sin unikke tilgang til bestyrelsesarbejdet som investor.

Foruden Jacob Risgaards gæsteundervisning er programmet som sædvanligt:

På første modul vil Advokat (H) Jackie Phillip gennemgå teorier og begreber, som er centrale for bestyrelsesarbejdet. I gennemgangen af forskellige virksomhedsformer bliver du klogere på dit personlige ansvar, og hvad du hæfter for, når du træder ind i en bestyrelse.
Modulet afsluttes af fremtidsforsker Claus Kjeldsen i hvilke megatrends og tendenser, der sætter dagsordenen i årene frem.

Andet modul indledes af finansekspert Henrik J. Thomsen, som giver dig en grundig indføring i regnskabsforståelse, risikostyring og alle de centrale regnskabselementer, du som professionelt bestyrelsesmedlem bør kunne aflæse og forstå. I forlængelse heraf giver erhvervssociolog Rikke Østergaard et indblik i bestyrelsens persontyper, og giver dig nogle værktøjer til at fastholde og sikre det konstruktive samarbejde internt i bestyrelsen.

På tredje modul præsenterer strategiekspert Lars Ib dig for den nyeste forskning og viden inden for strategi og eksekvering, som kan give dig viden om, hvordan I som bestyrelse sikrer, at I træffer de rigtige beslutninger og skaber værdi på kort og lang sigt. Efterfølgende giver ledelsesekspert Flemming Christensen en gennemgang af meningsfuld ledelse, og giver dig et dybere indblik i hvordan dine menneskelige kernekompetencer danner grobund for succes, samtidig med, at du bliver gjort opmærksom på, hvordan du opfanger eventuelle faldgruber inden, de udvikler sig til reelle problemer.
Dette er blot et udpluk af programmet, som er smækfuld af faglige eksperter, som kan give dig nogle anvendelige værktøjer til bestyrelsesarbejdet – resten af programmet kan læses her.

Vores bestyrelsesuddannelse er som altid skræddersyet til at styrke dine faglige kompetencer og udvide dit netværk. Uanset om du allerede er involveret i bestyrelsesarbejde eller blot ønsker at udforske mulighederne, vil uddannelsen give dig nogle vigtige værktøjer til at træffe strategiske beslutninger og løfte din virksomhed og dine kompetencer i bestyrelsesarbejdet.

Vi vil fokusere på praktisk anvendelse af teori, så du kan omsætte din nye viden direkte i praksis. Der vil også være rig mulighed for erfaringsudveksling og sparring med andre dygtige kursister.

Når vi afvikler en uddannelse, er det meget vigtigt at rammerne er i orden, så du ikke skal tænke på andet end at suge viden til dig. Derfor er vi meget begejstrede for at afholde bestyrelsesuddannelsen på Helnan Marselis Hotel i Aarhus. Dette smukt beliggende hotel lige ved stranden giver den perfekte atmosfære og ro til, at du kan lære og netværke. Og lad os ikke glemme den lækre forplejning, der vil være tilgængelig hele dagen. De perfekte rammer til vores afvikling af uddannelsesforløbet i Aarhus, således, at vi kan leve op til det motto, som vi er blevet kendt for; ”Danmarks bedste Bestyrelsesuddannelse

Da der kun er et begrænset antal pladser, vil det være efter først-til-mølle-princippet. Vi opfordrer derfor alle interesserede jyder (og alle andre) til at tilmelde sig så hurtigt som muligt. Dette er din chance for at blive kursist på vores anerkendte bestyrelsesuddannelse og udvide dine karrieremuligheder.

Som følge af den overvældende efterspørgsel, vi har mødt, opretter vi allerede et nyt hold til foråret. Hvis I vil sikre jer en plads på dette hold, skal I kontakte vores CEO, Marius Sangild, allerede i dag på tlf. 31310080 eller send en mail på ms@jackie-phillip.dk. Pladserne bliver nærmest revet væk, så skynd dig hvis vi skal optage dig på uddannelsen også!

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en inspirerende og givende uddannelse, der vil tage din bestyrelseskarriere til nye højder.

Mange sommerhilsner fra Board Institute teamet.