Fremtidens bestyrelse kan nu høres på farten som lydbog

Vi har en spændende nyhed til jer! Advokat (H) Jackie Phillips bog “Fremtidens Bestyrelse” er nu tilgængelig som lydbog. Efter vores – måske forudindtagede – mening er dette er en fantastisk og nem mulighed for alle, der ønsker inspiration og unikke værktøjer til at lede en virksomhed eller bestyrelse til endnu større succes.

Bogen formål er at give dig som læser en dybdegående forståelse af bestyrelsesarbejde i en moderne forretningskontekst, herunder vigtige emner som bæredygtighed, juridisk ansvar og økonomi, samt at præsentere værktøjer og koncepter til at navigere i komplekse og dynamiske forretningsmiljøer.

Her kommer et kort oprids af bogens indhold:

“Fremtidens Bestyrelse” er et opslagsværk i bestyrelsesarbejde, som har til formål at give dig inspiration og unikke værktøjer til at behandle bestyrelsesarbejde i moderne virksomheder og organisationer. Bogen er skrevet af Advokat (H) Jackie Phillip i samarbejde med medforfatterne Hans-Christian Sune Andersen, Lars Ib, Flemming Christensen og Rikke Østergaard, som alle underviser på Board Institutes bestyrelsesuddannelse.

Bogen har til formål at præsentere en omfattende tilgang til bestyrelsesarbejde og fokuserer på aktuelle tendenser og udfordringer i erhvervslivet samt et indblik i morgendagens bestyrelsesarbejde.

I bogen gennemgås forskellige vigtige emner, herunder det juridiske ansvar, økonomi, forsikringsforhold, regnskabsforståelse, risikostyring og bestyrelsens indbyrdes fordeling af roller. Ligesom der præsenteres værktøjer og koncepter til at navigere i den komplekse og dynamiske forretningsverden i dag.

En af de mest værdifulde aspekter af “Fremtidens Bestyrelse” er dens fokus på at være relevant i en verden, der konstant forandrer sig. Bogen adresserer de udfordringer, som bestyrelser står overfor i dag, herunder stigende globalisering, digitalisering, bæredygtige forretningsmodeller og iagttagelse af FN’s Verdensmål. Den giver også indsigt i det moderne bestyrelsesarbejde og hvordan man kan navigere i det komplekse landskab af forretningsbeslutninger og strategiske udfordringer.

Bogen dækker altså de væsentligste emner: juridisk ansvar, økonomi, forsikringsforhold, regnskabsforståelse, risikostyring, strategi og bestyrelsesmedlemmernes roller. Med denne omfattende dækning af disse emner får du som læser en dybdegående forståelse af de forskellige aspekter af bestyrelsesarbejdet og hvordan man kan navigere i dem effektivt. 

Vi siger ikke blot dette for at klappe os selv på skulderen, for bogen indeholder også input fra flere medforfattere, der bidrager med deres ekspertise og erfaringer, hvilket giver et mangfoldigt og nuanceret perspektiv på emnet.

Bogen er skrevet i et klart og enkelt sprog, der er let at forstå, selv for læsere uden en omfattende baggrund inden for bestyrelsesarbejde.

Som en bestyrelsesuddannelse med fokus på morgendagens udfordringer har vi i Board Institute meget svært ved at få armene ned over nyheden om, at “Fremtidens Bestyrelse” nu er tilgængelig som en lydbog.

Vi ved at vores alumner og du som læser af dette har travlt, og har stor respekt for din tid, og derfor er vi glade for at du nu har mulighed for at nyde bogen i en fleksibel og bekvem form, som du kan lytte til på farten, i bilen eller derhjemme.

Vi er overbeviste om, at denne lydbogsudgave af Jackie Phillips bog “Fremtidens Bestyrelse” vil være en værdifuld ressource for alle, der ønsker at forbedre deres bestyrelsesarbejde og drive en virksomhed eller organisation til endnu større succes.

Lyt gratis til ‘Fremtidens bestyrelse’ som lydbog på eReolen:

https://ereolen.dk/ting/object/870970-basis%3A135873047