Book din plads på Board Institute – og få billet til Presidents Summit

LIGE NU! Få eksklusiv billet til Presidents Summit den 17. maj – når du tilmelder dig Board Institute i 2022 eller 2023.

Lige nu har vi et helt eksklusivt tilbud til dig, som ønsker at investere i dit netværk. Tilmeld dig Board Institute, og bliv en del af vores eksklusive V.I.P.-netværk for topledelse og succesfulde erhvervsfolk og iværksættere.

Allerede den 17. maj 2022 kan du få direkte adgang til det eksklusive event Presidents Summit – også selv om du endnu ikke har gennemført Board Institute. Du skal blot tilmelde dig de tre moduler på uddannelsen i 2022 eller 2023 – så sikrer du dig en billet.

Er du allerede en del af Board Institute netværket, så skriv til boardinstitute@jackie-phillip.dk senest på fredag kl. 11.

Presidents Summit er Nordeuropas førende erhvervskonference, som tiltrækker 3.500+ deltagere fra 50+ lande. Her kan du møde nogle af verdens førende forretningseksperter og få mulighed for at netværke med et internationalt publikum på højt niveau.

 

Se video med highlights fra Presidents Summit 2021

 

Bestyrelsens
#1 White Paper

Få den ultimative vidensrapport og tilmeld dig nyhedsbrevet, som er et must have for ethvert bestyrelsesmedlem og virksomhedsejer!