Board Institute kommer til Aarhus!

Vi er glade for at kunne meddele, at vi nu optager deltagere til vores bestyrelsesuddannelse i Aarhus, som finder sted over tre dage i streg fra d. 28. – 30. november 2023.

Da der er et begrænset antal pladser, vil tilmelding til første hold i det Jyske være efter først-til-mølle-princippet.

Vi har samlet et imponerende hold af eksperter – dem vi altid har tilknyttet instituttet – og de vil undervise og dele deres viden og erfaringer ud i bestyrelsesarbejde.

En af vores dygtige gæsteundervisere er serieiværksætter Jacob Risgaard, der har en imponerende track-record i at starte og drive succesfulde virksomheder.

Han vil dele sin ekspertise om, hvad der kræves for at lykkes som bestyrelsesmedlem og give indsigt i hans succesrige tilgang til bestyrelsesarbejde. Jacobs tilgang til bestyrelsesarbejde er meget anderledes end almindeligt.

”Styrk dine faglige kompetencer, ekspander dit netværk og øg dine karrieremuligheder med en bestyrelsesuddannelse hos Board Institute. Du behøver ikke have en masse bestyrelsesposter for at deltage på uddannelsen, men er du leder, ejerleder, eller bare gerne vil ind i ”bestyrelses gamet” er dette lige noget for dig

 

4 grunde til at tage uddannelsen:

 1. Få adgang til eksklusivt netværk
  Opbyg et værdifuldt netværk både karriere- og indtjeningsmæssigt.
 2. Bliv inspireret af de dygtigste
  Mød DKs mest anerkendte erhvervsledere, keynote speakere og undervisere.
 3. Boost dine faglige kompetencer
  Omsæt teori til praksis med moderne værktøjer, du kan tage i brug med det samme.
 4. Træf de rigtige beslutninger
  Opnå evnen til at løfte virksomheden gennem strategiske beslutninger.

 

Som deltager vil du få en grundig forståelse af de vigtigste aspekter af bestyrelsesarbejde, herunder bestyrelsesarbejde og -ansvar i selskabsretligt perspektiv, regnskabsforståelse i bestyrelsesperspektiv, indsigt i dine og andres bestyrelsestalenter og beslutningsbias, strategisk bestyrelsesarbejde og meningsgivende ledelse.

Uddannelsen vil også omfatte praktisk træning og øvelser for at sikre, at deltagerne kan anvende deres nyvundne viden og færdigheder i praksis. Du vil få bevis på dine færdigheder efterfølgende, og blive en del af Board Institute netværket. Hos os bliver du nemlig ikke blot ”et nummer i rækken” efter endt uddannelse.

Vi bistår dig efterfølgende med udvikling af dit bestyrelses CV, almindelig ubegrænset sparring, facilitering af bestyrelsesposter, samt 2 årlige events, hvoraf den ene er nytårskuren på Børsen i København i samarbejde med Wear; Dansk Erhverv.

Vores Aarhus location er Helnan Marselis Hotel – efter vores mening det smukkeste beliggende hotel i Århus, lige på stranden og lækker forplejning hele dagen.

De perfekte rammer til vores afvikling af uddannelsesforløbet i Aarhus, så vi kan leve op til det motto, som vi er blevet kendt for; ”Danmarks bedste Bestyrelsesuddannelse”. Gratis parkering hele dagen, og ikke langt fra togstationen. Endvidere mulighed for at overnatte.

Vi opfordrer alle jyder, der er interesseret i at deltage i denne unikke og eksklusive uddannelse, til at tilmelde sig så tidligt som muligt for at sikre deres plads.

Vi er sikre på, at vores uddannelse i Board Institute www.boardinstitute.dk vil give værdifulde fordele og forbedre karrieremulighederne for alle deltagere i Aarhus, ligesom den har gjort det for over 950 + deltagere på Sjælland – Besøg bestyrelsesuddannelsen her!