Board Institute ønsker alle et rigtig godt nytår!

Vi glæder os til et nyt år med nye muligheder, og vi har meget godt i vente til dig i løbet af 2023. Det forgangne år har budt på mange gode ting hos os, og vi håber, det samme gælder for dig.

Vi kunne allerede i slutningen af 2022 melde 70 tilmeldte på hold 1 og dermed udsolgt.

Der er stor efterspørgsel på bestyrelsesuddannelse, og vi kan virkelig mærke, at lysten til upgrade og modernisering i danske bestyrelser er stigende og deraf også behovet for at blive klædt ordentligt på.

Det er uhyre positivt og taler direkte ind i Board Institutes vision om fremtidens bestyrelse …

Der er stadig mange bestyrelser og bestyrelsesmedlemmer, som fortsat ikke har de kompetencer, erfaringer og ambitioner omkring bestyrelsesbordet, som skal føre virksomheden til succes i fremtiden.

Så hvis du sidder som ejerleder eller som bestyrelsesmedlem, skal du ikke tøve med at hive fat i os. Vi har mange stærke kandidater med vidt forskellige profiler, som er klar til at påtage sig nye bestyrelsesudfordringer.

Vi har også stadig ledige pladser på hold 2 i 2023, så hvis du overvejer, at du eller din bestyrelse skal opdateres, så kontakt os endelig!

Som nævnt er der mange spændende nye tiltag og events i 2023, så hold øje med nyhedsbrevet.

Vi kan bl.a. endelig offentliggøre, at vi starter et nyt bestyrelsesnetværk for alle, der har taget bestyrelsesuddannelse og ønsker at holde sig opdateret inden for den nyeste viden og de nyeste trends i bestyrelsesverdenen.

Samtidig giver netværket mulighed for at netværke med andre relevante bestyrelsesprofiler.

Hvis dette lyder interessant, kan du tage fat i vores uddannelsesdirektør Marius Sangild på mail ms@jackie-phillip.dk eller telefon 31310080.

Et stort velkommen til NYTÅRSKUR for alle jer, der har taget Board Institute bestyrelsesuddannelsen.

Vi mødes torsdag 02-02-2023 kl. 14-16.30 for at netværke, drikke bobler og spise kransekage i København K. En rigtig god mulighed for at møde alle dem, du ikke fik talt med på uddannelsen eller nogle helt nye på tværs af alle holdene.

Der er kun 50 pladser – så skynd dig at vende tilbage til Marius Sangild på mail ms@jackie-phillip.dk, hvis du vil med, du skal senest tilmelde dig den 17. januar 2023. Efter tilmelding kommer der mere info.

Ønsker om et forrygende og lykkebringende nytår til jer alle!