Sæt dine talenter i spil med Iris Isabella Engelund i september

Iris Isabella Engelund uddannelse

“Vi kan øge vores produktivitet med helt op til 31 procent, øge salget med 41 procent og kreativiteten med 300 procent, hvis vi sætter vores talenter i spil”

Sådan lyder det fra Iris Isabella Engelund, som på modul 1 den 26. september kommer og gør os eksperter på, hvordan vi som et af de vigtigste redskaber, kan bruge talentudvikling og talentprofiler i vores bestyrelser såvel som i vores daglige ledelse.

Iris Isabella Engelund er keynote speaker samt CEO og Founder af Play Your Talent, som netop kan hjælpe os med at give et indblik i, hvad der motiverer og demotiverer vores medarbejdere.

Iris Isabella Engelund er en af Danmarks førende eksperter inden for talentudvikling. Hun har undervist over 18.000 mennesker i, hvordan man arbejder strategisk, operationelt og simpelt med virksomheders talentpotentiale og derved kan øge effektiviteten med op til 31 procent!

Den 26 september får du bl.a. indsigt i den senest udviklede softwareplatform Play Your Talent, der kan afdække talenter ’in real time’. Platformen åbner op for at arbejde med virksomhedens talentpotentiale på en ny og innovativ måde. Dertil er der i systemet tilknyttet et ’goal’ program, som bruges til at eksekvere på talenter, mål, værdier og opfølgning. Alle deltagere på modul 1 modtager en talentprofil og feedback fra Iris Isabella Engelund.

Vi har stadig et par ledige pladser til opstart på modul 1 den 26. september, så skal kickstarte eller optimere din ledelse- og bestyrelseskarriere, så tilmeld dig via linket her – www.Boardinstitute.dk/tilmeld